По-рано днес цял Китай бе във възторг от това, което направи

...
По-рано днес цял Китай бе във възторг от това, което направи
Коментари Харесай

Първи снимки на мъжа, заради който България се прочу в цял Китай

По-рано днес цял Китай бе във екстаз от това, което направи България. Пекин заяви, че за пръв път е съумял да обезпечи изгонването на обвинено в корупция китайско длъжностно лице от страна членка на Европейския съюз. 

Националната надзорна комисия заяви в малко официално съобщение, че Яо Цзинци е бил екстрадиран в Китай благодарение на България, написа Блиц. 

" За пръв път екстрадирахме сполучливо от страна членка на Европейски Съюз бюрократ, обвинен в закононарушения по работа ", се споделя в известието. 

Преди малко се появиха и първи фотоси на Яо Цзинци. Той е бил представител на локалните управляващи в окръг на източната провинция Чжъцзян. 



Цзинци е избягал от страната през декември 2005 година, откакто бил разследван за взимане на подкупи. 

Яо, който е бил разгласен за търсене от Интерпол с алена бюлетина, е бил арестуван от българската полиция на 17 октомври. 



Съд в София е одобрил по-късно екстрадицията му в Китай, се споделя в известието.

Международните организации разясняват, че досега Пекин има стеснен триумф в съдействието със Запада, в това число Съединени американски щати, Австралия и Канада, където обитават огромен брой търсени в родината си за разнообразни закононарушения китайци. Основната причина за това е, че западните страни виждат липса на бистрота и обективен развой в китайската правосъдна система.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР